Главная » 2010 » Август » 8 » Померла знову ожила
13:36
Померла знову ожила
45-річна колумбійка, смерть якої була офіційно зареєстрована медиками, несподівано "ожила" просто на столі у похоронному бюро, коли її тіло збиралися забальзамувати. Перелякані працівники моргу направили жінку назад до лікарні.

Інцидент стався у колумбійському місті Калі. Домогосподарка Ноелія Серна Рівера була госпіталізована на початку тижня у важкому стані, а наступного ранку лікарі констатували зупинку дихання і оголосили про її смерть.

"У лікарні я забрав тіло жінки і свідоцтво про смерть, відвіз його до похоронного бюро для підготовки (до жалобної церемонії). Раптом я побачив, що вона заворушила спочатку однією рукою, потім іншою", - розповів працівник моргу Хайме Аульон.

За його словами, дивовижне повернення до життя відбулося на столі патологоанатома, коли тіло домогосподарки збиралися забальзамувати. Приголомшений співробітник підкреслив, що за 18 років роботи з подібним випадком він зіткнувся вперше.

Наразі Ноелія перебуває у клініці у стані коми. Медики вивчають, яким чином вона "воскресла".

На думку лікаря Мігеля Анхеля Сааведра, можна говорити про "синдром Лазаря", який отримав свою назву від євангельського персонажа Лазаря, якого Христос воскресив з мертвих. На сьогодні у світі зареєстровано приблизно 40 подібних випадків, в Колумбії цей випадок став першим.
Категория: СМЕШНОЕ | Просмотров: 515 | Добавил: admin